Yuca

Yuca tarjoaa aitoja meksikolaisia makuja Rovaniemen keskustassa.

Yuca

Olemme taqueria eli Yucan erikoisuus ovat käsin valmistetut tacot, joiden ympärillä maistellaan myös muita meksikolaisen makumaailman annoksia. Kielen mennessään vievät herkut ovat tarjolla arkisin lounasaikaan ja illallisella kuutena päivänä viikossa.

Meksikolais-suomalaisena yhteistyönä suunnitellulta ruokalistalta löytyy alkupalat totopos-maissilastuista empanadas-taikinataskuihin ja herkullisesti höystettyihin elote-maissintähkiin. Näitä seuraa toinen toistaan herkullisempia liha-, kana- ja kasvistäytteisiä tacoja, tostadaksia, burritoja ja muita pääruokia sekä makeannälän vieviä jälkiruokia.

Kylkeen sopiii täydellisesti jokin raikkaista käsintehdyistä cocktaileista tai meksikolainen olut. Lämpiminä vuodenaikoina Yuca jakaa naapuriravintola Cafe & Bar 21:n kanssa sisäpihan terassin, missä järjestetään aika ajoin erikoisiltoja ja muuta viihtyisää ohjelmaa.

 

 

 

 

  • Taqueria tarkoittaa meksikolaista ravintolaa, joka on erikoistunut käsintehtyihin tacoihin ja muihin autenttisiin meksikolaisiin ruoka-annoksiin
  • Sana ”Yuca” tulee Yucatanin niemimaasta, josta on haettu inspiraatiota ruokaan, juomaan ja sisustukseen
  • Kuuluu samaan ravintolaperheeseen Cafe & Bar 21 ja Gustav Kitchen & Bar:n kanssa

Jaa sivu eteenpäin

Muita yrittäjiä