Santa’s Hotel Santa Claus

Santa’s Hotel Santa Claus Rovaniemen keskustassa johdattaa vieraansa suoraan Lapin pääkaupungin sydämeen. Tässä hotellissa joulumieli kantaa läpi vuoden!

Santa’s Hotel Santa Claus

Santa’s Hotel Santa Clausin avarat ja korkeat 170 huonetta tarjoavat vaihtoehtoja moneen makuun, ja lähes kaikissa huoneissa on kylpyamme. Huonevaihtoehtoja on standard-huoneista aina saunallisiin sviitteihin. Hotellia ei myöskään turhaan kutsuta kokoustajan unelmaksi, sillä huoneista on suora käynti kokoustila- ja ravintolakerroksiin. 13 kokoushuonetta sekä joustava palvelu mahdollistavat toimivat kokoukset, monipuoliset tapahtumat sekä ikimuistoiset juhlat.

Santa’s Hotel Santa Clausin ravintolat tarjoavat pohjoismaisia makuelämyksiä kansainväliselläkin twistillä. Hotellin katutasossa sijaitseva Cafè&Bar Zoomit tarjoilee kahvilatuotteita sekä monipuolisia juomia, erikoiskahveja ja purtavaa myöhäänkin iltaan. Zoomitin yhteydessä olevassa Lounge Kulumassa pääsee pelaamaan biljardia, ja kesäisin Cafè&Bar Zoomitilla on myös terassi kaupungin paraatipaikalla. Lappiravintola Gaissa on saanut Chaîne des Rôtisseurs -järjestön myöntämän Rôtisseurs-kilven erinomaisesta ruoan laadusta. Hotellin uudistettu jouluinen aamiainen tarjoillaan Ravintola Gaissassa.

Hotellista käsin Rovaniemen parhaimpiin nähtävyyksiin tutustuminen onnistuu helposti. Joulupukin Pajakylään ajaa alle 15 minuutissa, minkä lisäksi niin shoppailumahdollisuudet kuin luontokohteetkin ovat lähellä. Rovaniemen ikoninen Jätkänkynttilä-silta on myös lyhyen kävelymatkan päässä. Pohjoisen eksotiikka vetää puoleensa jokaisena vuodenaikana.

 

 

 

  • Sijainti Rovaniemen sydämessä, Lordin aukiolla
  • Lähellä keskustan palveluita, nähtävyyksiä ja ravintoloita
  • Lämmitetty parkkihalli
  • 170 huonetta standard-huoneista saunallisiin sviitteihin
  • Useimmissa huoneissa 3,5m huonekorkeus sekä kylpyamme
  • Saunallisia ja parvekkeellisia huoneita
  • Kaupungin monipuolisimmat kokoustilat: 13 kokous-, tapahtuma- ja juhlatilaa
  • Café&Bar Zoomitin kesäterassi kaupungin paraatipaikalla

Jaa sivu eteenpäin

Muita yrittäjiä