Ricaz Oy

Ricaz Oy on maaliskuussa 1995 perustettu, henkilöliikennepalvelua tarjoava yritys. 

Yrittäjä Keijo Fisk

 

Keijo Fisk on toiminut alalla vuodesta 1989 lähtien, jolloin hän kotiutui rauhanturvaajatehtävistä Syyriasta. Fisk aloitti kuljettajana ja alun perin hänen piti vain tuurata kaveriaan tämän armeijan ajan. Ala vei kuitenkin Fiskin mennessään ja kuutisen vuotta myöhemmin hän kävi tuolloin alalla pakolliseksi tulleen yrittäjäkurssin, jonka jälkeen hän haki juuri vapautunutta liikennelupaa Lääninhallitukselta. Tuohon aikaan liikenneluvat olivat tarveharkinnan alaisia ja lupaviranomainen oli Lääninhallitus. Lupa myönnettiin ja Fisk aloitti yrittäjänä suuren laman jälkeisinä, epävarmoina vuosina. 

Keijo Fisk oli perustamassa 1996 alan muiden yrittäjien kanssa kuljetusvälitysyhtiötä ja toimi sen luottamustehtävissä useaan eri otteeseen. Fisk oli jonkin aikaa myös yhtiön järjestelmävastaavana, kun kuljetusvälitysjärjestelmää uusittiin datavälitteiseksi. Sittemmin hän on siirtynyt sivutoimiseksi yrittäjäksi ja oma päivä- ja päätyö on ollut viimeiset 12 vuotta toisaalla. 

Yrittäjyys ja yrittäjämielisyys asuu silti miehessä tiukasti ja Fisk onkin paitsi yrittäjäjärjestöjen jäsen, niin myös Rovaniemen yrittäjäfoorumin aktiivinen jäsen ja näiden lisäksi hän oli myös  perustamassa Rovaniemen elävä kaupunkikeskusta ry:tä ja tällä hetkellä hän toimii yhdistyksen varapuheenjohtajana.

 

 

 

 

 

 

  • Yritystoiminta aloitettu maaliskuussa 1995
  • Yhtiömuodon ja nimenmuutos 2017
  • Henkilöliikennepalveluiden tuottaminen
  • Lisäksi pienimuotoista sijoitustoimintaa
  • 3 työntekijää yrittäjän lisäksi

Jaa sivu eteenpäin

Muita yrittäjiä