Gustav Kitchen & Bar

Gustav Kitchen & Bar on rovaniemeläisten yrittäjien Juha Eskelisen, Elisa Honkavuoren ja Roope Kotilan tuorein ravintolaprojekti, jonka avajaisia juhlittiin elokuussa 2020.

Gustav Kitchen & Bar

Ravintolan konseptia kehitettiin noin kahden vuoden ajan ja tarina on rakennettu herra Gustavin ympärille. Ravintolan nimi muotoutui alkuperäisen rakennuksen suunnittelijasta, arkkitehti Knut Gustaf Strandbergista.

Herra Gustav on lempeä isoisä, jonka parta kutittaa halatessa. Hän ei koskaan kieltäydy onkireissusta lastenlastensa kanssa tai kiellä ottamasta vielä yhtä lettua. Gustavin kulkurisielu paloi jo silloin, kun matkustelu ei ollut vielä niin muodikasta.

Hänen lukuisilta reissuiltaan ovat peräisin ehtymättömät tarinat sekä matka-arkullinen reseptejä. Nykyään Gustavin maankiertäjän uteliaisuus on jo hienovaraisempaa. Hyvä juoma, maukas ruoka ja rakkaat ihmiset ovat Gustaville ensiarvoisen tärkeitä. Siksi hän ei säästele vaivojaan tai keittiölaulujaan valmistaessaan ystävilleen herkkuja, joita vain tinkimättömällä vuosikymmenten kokemuksella voi loihtia.

 

 

 

 

 

  • Avattu elokuussa 2020
  • Valittiin Suomen 15. parhaaksi ravintolaksi vuonna 2021
  • Säännöllisesti vaihtuva menu
  • Ravintolan nimi muotoutui alkuperäisen rakennuksen suunnittelijasta, arkkitehti Knut Gustaf Strandbergista

Jaa sivu eteenpäin

Muita yrittäjiä