Arctic City Hotel

Uniikki perheomisteinen hotelli Rovaniemen sydämessä, vuodesta 1978

Arctic City Hotel

Arctic City Hotel on uniikki perheomisteinen hotelli, joka sijaitsee aivan Rovaniemen keskustassa lähellä ostosalueita. Kaikki tärkeimmät palvelut ja nähtävyydet ovat kätevästi kävelymatkan päässä hotellilta.

Arctic City Hotel avattiin maaliskuussa 1978. Perheomisteinen hotellimme on palvellut vieraitamme nyt jo kolmen sukupolven ajan. Tänä päivänä Arctic City Hotelli on mukava, moderni ja persoonallinen neljän tähden hotelli. Jokainen hotellin 90 huoneesta on saanut oman hahmonsa ja sielunsa.

Ravintola Monte Rosassa nautit kaupungin parhaat pihvit! Ravintolan ruokalistalla on paikallisia ja kansainvälisiä makuelämyksiä valmistettuna parhaista raaka-aineista.

Tekeekö mielesi herkutella jenkkityyliin tai katsoa urheilua? Bull Bar & Grill on silloin juuri oikea valinta. Tarjoamme suussa sulavat ribsit, herkulliset hampurilaiset ja tuliset wingsit. Voimme luvata, että täältä et lähde nälkäisenä!

Monet nähtävyydet ja kohteet ovat lyhyen matkan päässä, joten saat hyvät mahdollisuudet paeta päivittäisiä rutiineja. Erinomainen sijainti Lapin pääkaupungissa on täydellinen lähtöpiste seikkailuillesi!

 

 

 

 

 

 

  • Perustanut Vuokko ja Heikki Gröhn vuonna 1978
  • Nykyään Mikael Gröhnin ja hänen perheensä omistuksessa toisessa ja kolmannessa sukupolvessa
  • 90 huonetta ja sviittiä, sekä ravintolat Monte Rosa ja Bull Bar & Grill
  • Keskeinen sijainti aivan Rovaniemen keskustassa, Pekankadun ja Maakuntakadun risteyksessä Sampokeskusta vastapäätä
  • Kuuluu sisarhotellinsa Arctic Light Hotellin kanssa Arctic Hotel Collection -hotellikokoelmaan

Jaa sivu eteenpäin

Muita yrittäjiä