Pipsa Possu hurmasi yleisön Kulmakarnevaaleilla

Pipsa ja Jyri Possun ensivisiitti Lappiin oli onnistunut. Iloiset ja innokkaat Pipsan ihailijat saapuivat joukolla Lordin aukiolle tapaamaan suosikkiaan.

Lordin aukio täyttyi iloisista ja innokkaista Pipsa possun ihailijoista

Meininki kävelykadulla oli ihana ja tunnelma välitön koko Kulmakarnevaalit-tapahtuman ajan. Tapahtumassa oli pääesiintyjän Pipsa ja Jyri possun lisäksi Ilmapallotaikuri Jani, joka hauskuutti ja leikitti yleisöä sekä lavalla, että tapahtumateltalla.

Esiintymässä olivat myös nuorten suosittu rap artisti Vilu, sekä tuore muusikkolupaus Säde. Tanssipuolesta vastasivat kaksi paikallista tanssikoulua Hotcakes ja Starline Dance ihastuttavine tanssijoineen.

Tapahtumassa oli lähes kaksikymmentä näytteilleasettajaa esittelemässä omia tuotteitaan, harrastustoimintaa sekä järjestämässä lapsille ja perheille ohjelmaa ja leikkimielisiä kilpailuja.

Erityislasten omaiset ELO ry:n teltalla kävi kuhina, sillä teltalla oli jaossa ilmapalloja, siirtokuvia ja oli paljon erilaista toimintaa lapsille.

FC Santa Claus piti tapahtumassa kahvilaa, sekä toimivat yhdistyksen ilmapalloteltalla talkooapuna jakamassa ilmapalloja.

Rovaniemen kaupungin teltalta löytyi uusia Rovaniemi-tuotteita

 

 

 

Katso kivoja videoita Pipsa ja Jyri possusta ystävineen lavalla:

Kepparirata

Pipsa ja Jyri ystävineen

Pipsa ja Jyri Possun tanssi lavalla

Ilmapallotaikuri Jani

 

 


Jaa sivu eteenpäin

Muita ajankohtaisia uutisia